Ајде Викторија!

Без разлика каде треба да одите во Мелбурн или Викторија, ќе ве однесе таму воз, трамвај или автобус. Ајде да одиме со ЈП (Јавен превоз)

Hero

Ајде Викторија!

Без разлика каде треба да одите во Мелбурн или Викторија, ќе ве однесе таму воз, трамвај или автобус. Ајде да одиме со ЈП (Јавен превоз)

Ајде Викторија да се вратиме повторно на јавен превоз.

Без разлика дали се радувате што ќе поминете сами време на пат за училиште или работа, ќе одите со воз или трамвај на фудбалска утакмица, шопинг во градот или средба со пријатели и роднини – ајде да му се вратиме на јавниот превоз и на нештата кои ги сакаме.

Што пропуштивте во Мелбурн?

Мелбурн е полн со авантури и постојат толку многу работи кои можете да ги откриете – ајде да му се вратиме на јавниот превоз за да ја истражуваме Викторија.

Од прекрасна уметност во тесните улички до возбудливи спортски настани, до ипробување на вкусни нови ресторани и откривање на ноќниот живот во Мелбурн. Ајде да им се вратиме на сите работи кои ги сакаме во Мелбурн.

Што и да сакате да правите. Ајде Мелбурн. Ајде да им се вратиме на сите нешта кои ги сакаме. ❤️